Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 09-12-2014 17:46:00
Computers & Telefonie

Humax ihdr-5200c

[quote=gast 1 schreef op maandag 8 dec 2014, 08:19]costnicx,

het komt nu ook wel over denk ik zo. boodschap is dat ik niet achterlijk ben en niet begrijp wat de bedoeling is van deze site, want wat ik ervaar, lees ik ook elders op de site. men kan het vaak niet goed doen. wat wel en niet zinnig is, doet er nu even niet toe. mijn boosheid wel!!

het gaat ook niet om de schrijfwijze, maar de boodschap die ik wil uitdragen. ik plaats hier weer om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen. twijfelt men er dan aan dat ik echt wel op de hoogte ben, houdt het op! ik ben niet iemand die overal plaatst, en 'overal verstand van heeft' maar met wat ik weet wil ik zo goed mogelijk mensen op weg helpen. als iemand dan aangeeft dat hij geen problemen heeft, terwijl dat om een heel andere decoder gaat, en ik de fout in andere dingen moet zoeken, terwijl ik meermalen aangeef dat ik geen problemen heb, maar anderen wel, wordt daarop niet gereageerd.

bij 1953 heb ik het gevoel van: "ik heb de nieuwe software geladen en heb geen problemen, dus het ligt aan u zelf". maar even lezen doen ze niet. dan zien ze de verhalen van anderen die allemaal identiek zijn. dat het vaak ook goed gaat doet daar niets aan af!

zo goed? nee zeker?

mvg. willem.

costnicx = costnix!!