Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 09-12-2014 23:18:04
Computers & Telefonie

Melding onderhoudscentrum windows 7

[quote=gompy2 schreef op dinsdag 9 dec 2014, 20:57]
ik weet niet hoe jij het hebt ingesteld maar bij mijn windows-7 zie ik wat ik omschreven heb, maar met windows-toets + r kom je ook in "uitvoeren" en dan moet je alsnog "msconfig" intypen of niet? lood om oud...
hap :-) ik heb enkel de zoekfunctie binnen windows uitgezet (tc = veel sneller), dan verdwijnt dat balkje. en dit eens niet uit privacy overwegingen, goed hè!

[quote=gompy2 schreef op dinsdag 9 dec 2014, 20:57]
tja, ik ben helemaal sprakeloos, echt.
bij de tab "opstarten" staat bij van welke fabrikant de onderdelen zijn die mee opgestart worden, lijkt het je niet beter dat iemand eerst eens gaat uitzoeken bij welk programma een onderdeel hoort en of het kritisch is als dat onderdeel niet meer opgestart wordt bij het booten?
dit kun je echt prima zelf ontdekken, op de manier zoals ik eerder formuleerde.
heb hier ook alles uitgezet (op eset na dan), zie het screenshot, het werkt nog altijd prima. eind volgende maand maar liefst alweer 3 jaar (nieuw record).
en ja ik snap je punt, beetje voorzichtig zijn hiermee kan geen kwaad echter is 'n 'fout' nogal makkelijk te herstellen.
ook uit privacy overwegingen is het geen gek idee om te doen, anders zouden hier bijvoorbeeld 4 dingetjes van adobe mee opstarten. zo maakt flash bij iedere opstart en wanneer je 'n site met flash bezoekt verbinding met de servers van adobe. terwijl wanneer je dit blokt het gewoon ook werkt. rest mij toch de vraag waar dit voor nodig is?

[quote=gompy2 schreef op dinsdag 9 dec 2014, 20:57]tis mooi vis-weer, wat dacht ie der van? eens lekker er op uit?
lekkere frisse wind over je bolletje, goed voor de mens hoor...

vissen is dierenleed en buiten is het veel te koud ;-).

[quote=gompy2 schreef op dinsdag 9 dec 2014, 21:22]
grapje hoor, hij weet best wel waarover hij schrijft hoor [ soms ;-) ] ,en hij vibreert een trapje hoger als mij, daarom is het soms moeilijk om hem bij te benen, vandaar...
mijn hartelijke dank voor dit compliment, waardeer ik enorm. ook jij weet aardig wat enkel ben je wat te voorzichtigjes :-).