Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
forumessent - 10-12-2014 18:56:15
Computers & Telefonie

Wat moet ik doen

Beste robbert 123,

u heeft via verschillende kanalen uw onvrede kenbaar gemaakt. allereerst wil ik u bedanken dat u deze moeite heeft genomen. u geeft aan dat u bij aanmelding een voorschotbedrag heeft afgesproken van 55,00 euro. dit voorschot zou inclusief netwerkkosten zijn.
nu bent u er achter gekomen dat de meetinrichting in het pand een andere capaciteit heeft en u daardoor meer netwerkkosten dient te betalen dan wat in de 55,00 euro gedekt wordt.
ik kan me heel goed voorstellen dat het vervelend is dat u hier achteraf achter bent gekomen. echter is uw voorschot bij aanmelding gebaseerd op een standaard capaciteit van de meter. enexis brengt u netwerkkosten in rekening. essent zet deze voor u op een factuur. op onze aanmeldbevestiging hebben wij bevestigd welke capaciteit uw meter heeft en de daarbij horende netwerkkosten. ik wil u er op wijzen dat het uw eigen verantwoordelijk blijft om uw overeenkomst goed door te nemen.
nadat u contact heeft opgenomen met essent heeft u contact gehad met mijn collega van de afdeling klachten. wij hebben samen met u gekeken naar de situatie. om u tegemoet te komen hebben wij u een coulance aangeboden van 150,00 euro. dit heeft u niet geaccepteerd.
wij vinden het erg jammer dat wij niet tot een oplossing hebben kunnen komen.

met vriendelijke groet,

anique
essent
webcare