Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 11-12-2014 11:08:59
Computers & Telefonie

Dvd spel

[quote=jans8310 schreef op donderdag 11 dec 2014, 10:13]ben in bezit van een laptop. zonder cd/dvd speler. zou graag dvd van tomb raider, als vroeger, weer willen spelen. is het mogelijk om de dvd, die ik nog moet aanschaffen, op een usb stick te zetten en zo op de laptop te spelen. of misschien is er een andere oplossng? bij voorbaat dank.
wat je zou kunnen doen is virtual clonedrive installeren.
virtual clonedrive werkt net als een fysieke cd/dvd speler, ook al bestaat deze alleen maar virtueel.
imagebestanden die gemaakt zijn met clonedvd of clonecd kunnen worden ingevoegd in de virtuele speler op uw harde schijf of netwerkdrive en worden gebruikt als een normale cd/dvd in een normale cd/dvd speler.
het is gratis, klik hier-> http://www.slysoft.com/nl/virtual-clonedrive.html">virtual clonedrive

je hebt er echter alleen maar wat aan als je het spel tomb raider kunt downloaden.
je zet het dan op je hd, en met clonedrive voeg je het toe aan de virtuele cd/dvd speler en van daar uit installeer je het.
met clonedrive kun je wel tot 15 virtuele cd/dvd spelers maken.

kun je het spel alleen maar d.m.v. een dvd bemachtigen dan moet je denk ik, net als carola.83 al adviseerde een externe cd/dvd speler aanschaffen maar het lijkt me sterk dat je het spel niet ergens online zou kunnen downloaden/kopen...