Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robbert123 - 11-12-2014 20:12:07
Computers & Telefonie

Wat moet ik doen

Goede avond dank allemaal voor jullie reacties.

toen ik het contract afsloot was ik bezig mijn bedrijf op te zetten dus het staat op naam van het bedrijf.
ik heb toen aan gegeven dat ik een particulier contract wilde aangezien de vorige huurder dit ook had en dit een stuk goedkoper was. en ik bepaal uiteraard zelf of ik het zakelijk of privé betaal. ik had van de vorige huurder vernomen dat hij particulier klein verbruik had en heb dit dus ook aangegeven bij essent dat ik dit wilde en dit was geen probleem.
toen kwamen we dus ook op een voorschot bedrag uit van 55 euro op basis van het verbruik van de vorige huurder en dit zou ook inclusief de netwerk kosten zijn. dit heb ik ook nadrukkelijk nagevraagd om zeker te zijn dat ik achteraf geen onverwachte kosten zou krijgen miste ik uiteraard veel meer stroom zou verbruiken. het feit dat ze 150 euro willen geven geeft inderdaad aan dat ze een fout hebben gemaakt, alleen als ik dit bedrag eraf haal blijft er nog 1450 euro over om en nabij.

dat ik het contract te laat goed heb doorgenomen is zeker mijn fout dit geef ik ook toe. maar als alles duidelijk besproken word aan de telefoon en aan het einde van het gesprek nogmaals alles doorgenomen word om alles te checken dacht ik dat dit toch wel goed moest gaan.
essent zegt dat ik niet om dit contract gevraagd heb en dan komen we bij het feit ron dat ik dan totaal verkeerd geadviseerd zou zijn. het enige wat ik heb aangegeven is het voorschot op basis van de vorige huurder en hetzelfde contract als de vorige huurder en deze had ook een bedrijf.

mvg robbert