Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 12-12-2014 14:50:24
Computers & Telefonie

Wat moet ik doen

Even voor de duidelijkheid, u heeft een bedrijfspand gehuurd voor uw bedrijf i.o. geeft in het telefoongesprek aan dat het contract op naam van uw bedrijf moet komen maar omdat u nog geen zakelijke rekening dan wel een "inzake van (bedrijfsnaam)" rekening heeft betaald u de voorschotten van u privérekening, logisch want u heeft nog geen omzet toch. dan ontstaat het probleem, in het bedrijfspand staat een joekel van een meter die niet eens in een normale meterkast past, de netbeheerder stelt het tarief vast op de doorlaat capaciteit die vele malen hoger is dan de standaard huis tuin en keuken meter en brengt de netwerkkosten bij essent in rekening die de netwerkkosten vervolgens weer bij u in rekening brengt. ik vraag me af of u het starten van een eigen bedrijf wel goed heeft voorbereid.
ik ga wel mijn frase "klanten kunnen er ook wat van" veranderen in "bedrijf beginnen! loop bij de kamer van koophandel binnen"