Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
petram - 12-12-2014 17:20:00
Huishouden & Energie

Kk1cursus te zwaar geen restitutie

[quote=tenormin schreef op vrijdag 12 dec 2014, 16:54]maar als je om een kwitantie vraagt blijkt daar wel uit dat je toch wilt betalen? als je het nu al niet kunt volgen zal dat volgend jaar ook wel zo zijn. maar misschien heb je in ieder geval iets aan het boek en ben je meer praktisch, praktijk gericht dan de theoretische kant van het leren. je bent immers al bezig met fokken en zolang je dat helemaal verantwoord doet maakt een echt "erkend" certificaat toch niet uit? zolang je je niet schuldig maakt aan "broodfok" en het alleen je hobby is kan je toch gewoon doorgaan zoals je nu al doet? welk ras fok je nu? succes, zowel met zo nu en dan een nestje en om eventueel je geld terug te krijgen.
de quitantie heb ik tijdens de eerste les niet gekregen omdat hij die vergeten was.daarna heeft iedereen ze de week erna gekregen maar toen was ik ziek dus na lang vragen heb ik de quitantie via mail gekregen.