Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 12-12-2014 18:26:49
Huishouden & Energie

Kk1cursus te zwaar geen restitutie

Bij die cursus kan ik ook niet een aanduiding vinden van (eventueel gewenste) vooropleiding en ook niet wat het niveau van de cursus is. bovendien zou kunnen gelden dat die cursus voor de een wel en voor de ander niet zo goed te doen is, ongeacht de vooropleiding.
ik begrijp van die site dat de cursussen door een vereniging die aangesloten is bij de raad van beheer wordt gegeven, dus hebt u met uw bezwaren/verzoeken bij die vereniging aangeklopt? staan op de site van die vereniging geen voorwaarden vermeld?
als men u niet tegemoet komt dan zou ik gewoon het volgend jaar nog eens proberen, u hebt immers al betaald en het lesmateriaal in huis. bovendien zal gelden dat u er altijd wel wat van zult opsteken, ook als toehoorder, en u hoeft ook geen examen te doen als u dat niet wilt.