Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 13-12-2014 04:47:30
Auto & Vervoer

Abonnement bus zoetermeer/leiden

Uw dochter moet al een pers. ov-chipkaart hebben, want die is voor elk abo nodig.
jullie hebben de verkeerde keus gemaakt-blijkbaar (maar meer details zouden helderheid verschaffen) hebben jullie het onbeperkt met arv gekozen en niet het sterren abo (wat voorheen het enkel verkrijgbare was) dat elke bus/tram (maar niet trein) in de gekozen zones openstelt.
gelukig kan je dat arv per maand opzeggen, dus het moet niet al lang meer duren.
beste is kontakt opnemen met de htm, ik meen dat die ook ergens nog een kantoor hebben in zoetermeer en laten uitzoeken welke centrum,zone nodig is etc. dan krijg je geen partijdig arv advies. of , want arv is heus zo slecht niet, jullie hadden duidelijker moeten zeggen hoe de reis verloopt. hier melden of dochter bvb scholier is, kan ook helpen, want prov. zuid holland heeft daar een goedkoper alternatief voor.
het hangt er wel vanaf welke eventuele andere/weekend etc busreizen dochter nog maakt wat uiteindelijk de beste opl. is.