Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 13-12-2014 04:52:35
Auto & Vervoer

Anonieme?ovchipkaart

De kaart kost 7,50 per 5 jaar om de kosten van de kaart te dekken en om negatief saldo op eind (kan tot 8 eur oplopen als je slim plant) te compenseren voor de bedrijven. het is al zo ontzettend vaak (gaap) hier verteld: die kaart is er niet voor uw gemak, maar voor dat van de ovbedrijven.
zoals boven ook al uiteengezet kan resterend saldo of terugbetaald worden of op een nieuwe kaart overgezet. dat kan enkel en alleen bij aflopen 5 jaar-zoniet, kost het 2,50 kosten.
al dit soort kaarten worden doorlopend herzien/vernieuwd en hier is gekozen voor 5 jaar om voor programmeurs de zaak wat overzichtelijk te houden. dito bankpasjes etc. nu zijn er allesweters die beweren dat bvb in london met net zo'n kaart dat niet is-klopt ten dele, want daar worden zo af en toe oudere generaties gewoon ongeldig verklaard-wat voor klanten van ver weg nog onduidelijker uitpakt.