Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gast 1 - 13-12-2014 20:21:45
Elektronica & TV

Blu-ray dvd recorder

Heb je het apparaat al, of weet je een typenummer? in het eerste geval kun je natuurlijk zo de handleiding raadplegen voor de opties en in het 2e geval zou je eens op www.gebruikershandleiding.com het type in kunnen voeren.

als het apparaat daar nog niet is geplaatst, maar je wel het typenummer weet, kijk dan eens op de site van panasonic, waar je ook e.e.a terug kan vinden. ik ben op het moment een aantal handleidingen van panasonic apparaten aan het plaatsen op de site (gebruikershandleiding.com)en zal eens kijken of ik wat kan vinden over blu-ray recorders.

bij een dvd recorder zijn de gevraagde opties wel aanwezig, maar ik houd me nog niet zo bezig met de blu-ray recorder, vaak ook, omdat men vaak kiest voor een pvr (decoder met harde schijf) en je dan op verschillende manieren de bestanden kan wegschrijven, kan bewerken en op dvd kan kan schrijven, waarbij hd bestanden uiteraard wel in sd kwaliteit op dvd worden geschreven.

vooral met de pvr's en decoders van humax houdt ik me dus wel bezig, daar die een grote opmars maken.

mvg. willem.