Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 13-12-2014 20:27:48
Geldzaken & Recht

Huurwetgeving

Misschien je/jullie gelijk laten inschrijven?
ik lees hier en daar dat die regel per 1 juli 2015 echt van kracht wordt.
inschrijven kost wel iets, maar anders ben je te laat, gauw doen dus...

vanaf 1 januari 2015 is er een nieuwe huisvestingswet in nederland: iedereen moet zo veel mogelijk kunnen wonen op de plek waar hij wil. gemeenten mogen bijvoorbeeld minder sociale huurwoningen reserveren voor eigen inwoners. in de stadsregio amsterdam veranderen daardoor de regels. de opgebouwde woonduur vervalt. voor iedereen die in de toekomst in aanmerking wil komen voor een sociale huurwoning, is het daarom verstandig zich in te schrijven bij woningnet. de nieuwe regels gaan 1 juli 2015 in en hebben zowel effect op huurders als op mensen met een eigen woning.

klik-> http://www.woningnetregioamsterdam.nl/nieuws/overige/woonduur%20verdwijnt%20alleen%20inschrijfduur%20telt">hier

en klik-> http://www.oost-online.nl/index.php/leef-en-stijl/leef-stijl/wonen-en-omgeving/2697-nieuwe-regels-woonduur-verdwijnt-alleen-inschrijfduur-telt">hier

en klik ook-> http://www.woonz.nl/informatie-en-inspiratie/wijziging-sociale-huurregels-in-stadsregio-amsterdam">hier