Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
troika - 13-12-2014 21:01:26
Huishouden & Energie

Schoorsteen rookasafvoer probleem

Dank, willem,
de centrale schoorsteen zit in een koof, waarin ook een rioolpijp en gas en waterleiding. er is geen ruimte in de koof voor een nieuw kanaal naast het oude. de enige oplossing zou dan zijn een nieuwe schoorsteen aanleggen, vanaf een hoog door het trappenhuis naar drie hoog en vandaar,door het platte dak, maar dat is weinig fraai en een beetje duur.

het probleem is meer, kan je de eigenaar van de oude cv met open systeem dwingen om een nieuwe ketel te kopen? dan is het hele schoorsteenprobleem met twee flexibele pijpjes erbij meteen opgelost. of moet de vve hem een nieuwe ketel aanbieden, plus installatiekosten? of moet de vve tegen de eigenaar van de nieuwe hr ketel zeggen, dat hij zijn ketel maar moet vervangen door een ketel met een open systeem?
troika.