Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
troika - 13-12-2014 23:50:05
Huishouden & Energie

Schoorsteen rookasafvoer probleem

Nee, tijger, er zit nu één flexibele buis in. stop je er nog één bij, dan is er te weinig ruimte in de schoorsteen voor de rookgasafvoer van de open systeem ketel. met één buis in de buis gaat dat net.
als er drie hr ketels waren inplaats van twee, dan konden er twee flexibele buizen bij en dan was iedereen gelukkig.

of de fout aangesloten hr ketel moet eraf, of de oude open systeem ketel moet vervangen worden.

ja willem, dat zie je goed. er is een installateur bij geweest die een rapportje schreef waaruit blijkt dat de toestand gevaarlijk is.

- de vve heeft tijdens een vergadering besloten:
1. dat er met spoed iets gebeuren moet omdat de toestand gevaarlijk is.
2. om de eigenaar van de ketel aan te bieden het nog niet afgeschreven gedeelte van zijn ketel te vergoeden, uitgaande van een gemiddelde leeftijd van 15 jaar. de ketel is 12 jaar oud en kostte indertijd inclusief aanleg 1350 euro. een goede nieuwe ketel kost 1250 inclusief installatie.de flexibele pijp is voor rekening van de vve.

de eigenaar wil meer: patstelling.

troika