Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
troika - 14-12-2014 00:20:44
Huishouden & Energie

Schoorsteen rookasafvoer probleem

Wel, dat is een mening, tijger.
gast 1 kwam met die voorspelling: het zou wel eens lastig kunnen worden!
wat is redelijk? de eigenaar houdt het op 20 jaar afschrijfperiode (40 jaar is wel wat oud, tenzij je het over zo'n onverwoestbaar ding hebt dat op de vloer staat - dit betreft meer een soort van grote badgeiser model -ik had zelf eentje van hetzelfde type, die het na 12 jaar begaf).

goed, de eigenaar kan het niet helpen en is niet in overtreding of zo, maar om een andere bewoner te dwingen om dan maar een ouderwetser type ketel nieuw te kopen en zijn hr ketel op de schroothoop te gooien is ook niet redelijk.

de schoorsteen moet gemoderniseerd worden, zodat hij voor moderne hr ketels geschikt wordt.
in totaal zijn er 8 eigenaren, waarvan 7 een moderne hr ketel hebben. alleen voor drie daarvan speelt het schoorsteenprobleem. je kunt de tijd niet terugdraaien.

troika