Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
malhy2 - 14-12-2014 01:27:22
Geldzaken & Recht

Kindsdeel

Zie hier: http://www.geldenrecht.nl/artikel/2012-09-11/vader-maakt-erfenis-op

ook daar is de volgende reactie te vinden waar ik het wel mee eens ben:
ik word altijd een beetje misselijk van dit soort vragen, alsof je ergens “recht” op hebt. je ouders hebben samen het geld verdient en blijkbaar besloten dat de langstlevende er mag van genieten. het is niet jouw geld maar dat van hun. waarom denk de dat je er uberhaupt recht op hebt? ik hoop dat mijn ouders alles opmaken en er lekker van genieten! het is hun geld, niet de mijne, dat ik verkrijg door mijn hand op te houden. typische materialistische instelling van deze wereld, stel je voor dat je een cent mist waarop je “recht” denkt te hebben. triest!!

het gaat hier niet in het bijzonder over uw vraag, u bent bezorgt of uw broers.zussen u kunnen benadelen maar ik kom deze vragen geregels tegen op het forum.
nogmaals dit slaat niet op u maar voor de andere vraagstellers over erfenissen.

gr ed