Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 14-12-2014 10:30:53
Computers & Telefonie

Laptop door doane

[quote=steven74 schreef op zondag 14 dec 2014, 09:34]dat lijkt me wel een goed id ja, alleen heb ik nog nooit met clouds gewerkt, dus moet ik ff uitzoeken hoe dat precies werkt
je maakt gewoon bij de 1 of andere cloud-service een account aan.
dan wordt er een bevestiging naar je mailadres gestuurd.
dan kun je in bijna alle gevallen van die cloud-site's ook een tooltje downloaden die een map op jouw laptop aanmaakt en alles wat je in jouw eigen map zet of doet, gebeurd ook online.
wat je ook kunt doen, en dat lijkt me beter in jouw geval, omdat je er nog niet zo mee bekend bent, is gewoon naar die site gaan met je browser,inloggen met de account-gegevens die je nu van die site hebt gekregen, en als je op die site bent kun je mappen aanmaken die je wilt, en in je browser gewoon de bestanden er naar toe slepen/kopiëren die je wilt.
waarom is dat beter in jouw geval?
als je niet oplet dan staat de standaard synchronisatie zo, dat alles wat iemand in de op de computer aangemaakte map heeft staan, ook in de map "in de cloud" staat.
ga jij op reis, en haal je voor de zekerheid, om wat voor reden dan ook, de inhoud van die map op je computer leeg, dan wordt als je dat cloud-tooltje start, automatisch de map "in de cloud" ook geleegd en heb je alsnog niks.

maar of het nu allemaal écht nodig is als je gewoon een vakantietrip maakt durf ik te betwijfelen, maar ik weet ook niet waar je naar toe gaat en hoe streng men daar is.
twijfel je, neem dan geen risico en zet dat spul in een cloud.