Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lexdura - 14-12-2014 13:24:56
Geldzaken & Recht

Stacaravan bij buren met raam op mijn terras

[quote=gerbera schreef op zondag 14 dec 2014, 12:55]@lexdura; en wat ron50 schrijft klopt ook. echter kan het zo zijn dat een gemeente hier andere regels voor heeft. wil men de caravan gebruiken als (permanente) woonruimte dan zal hiervoor toestemming van de gemeente moeten hebben. tenzij men deze als tijdelijke woonruimte gebruikt bij bv. verbouwing van de woning. het is maar net hoe je de wettelijke regelgeving leest. het is daarom zinvol informatie in te winnen bij uw gemeente.

dat laatste is het enige juiste advies, dat is wat ik steeds zeg. wat ron530 zegt heeft niets te maken met bouwregelgeving, dus voor deze zaak niet relevant. ook u verwijs ik naar de door mij geciteerde uitspraak van de raad van state. overigens heeft u ook voor gebruik van een stacaravan als tijdelijke woonruimte bij een verbouwing doorgaans een omgevingsvergunning nodig.

ook hierover staan voor u interessante dingen op de site van de rijksoverheid waar ik naar verwees.