Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
troika - 14-12-2014 15:57:27
Huishouden & Energie

Schoorsteen rookasafvoer probleem

Dank voor de duidelijke beschrijving van het 'gevaar'
lig er vannacht maar niet wakker van, want die cv ketels hangen in kasten op de trapoverloop en niet in de woningen zelf, maar dat veranderd niets aan het feit, dat de toestand gevaarlijk is en dat er snel iets aan moet gebeuren.

drie man brandweer op bezoek gehad, daags na de het bericht over co2 op de tv.
ja, dat kan zo niet, vonden ze, maar er werd geen co2 gemeten en ze gingen weer naar de kazerne.
bouw en woningtoezicht komt niet kijken en zegt dat je maar naar een installatiebedrijf moet. energiebedrijf? nog niet geprobeerd.

maar, hoe doorbreek je in zo'n geval een dead lock in de vve? of moet het bestuur zijn verantwoordelijkheid nemen en een oplossing dicteren en dan maar afwachten wat de juridische gevolgen zijn? - waar het bestuur tegen verzekerd is.
een nieuwe vergadering beleggen, hopen dat er genoeg mensen komen om te kunnen stemmen over een nieuw voorstel en dan misschien weer blijven zitten met één eigenaar die zegt; bekijk het maar, ik koop geen nieuwe ketel - dat schiet niet op.