Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poltien - 14-12-2014 21:04:50
Geldzaken & Recht

Stacaravan bij buren met raam op mijn terras

Verdikke, zit ik hier een heel verhaal te typen, word ik gebeld door een kennis die mijn vraag las, maak het stuk af, wil het plaatsen en is het verdwenen, ik moest opnieuw inloggen.

in het kort: verschrikkelijk bedankt voor jullie nuttige bijdrages, het heeft echt geholpen. ik heb nog even gezocht en vond de voorwaarden van hun verhuurder. daarin staat kraakhelder dat een huurder geen caravan op het erf mag hebben staan.

betreft de schutting, die stond er maar was waaibomenhout en is volledig omgewaaid. ik heb er een mooie bloeiende heg voor in de plaats gezet maar het duurt nog een jaar of wat voor die hoog genoeg is om de caravan aan het oog te onttrekken. de caravan staat er vanwege de woningnood van een zoon van de buurvrouw. die woonde illegaal op een bungalowpark maar de gemeente staat dat niet meer toe en is onlangs gaan handhaven. via de wijkagent wil ik hen gaan aanbieden de caravan tijdelijk te plaatsen maar een eind naar achteren. ze hebben 100 meter grond achter huis met veel bomen. tegelijk wil ik een belofte voortaan eerst te overleggen en absoluut te stoppen met bedreigingen.

zogauw er ontwikkelingen zijn laat ik het hier weten.

nogmaals allen bedankt voor jullie energie.