Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mensjemensje - 15-12-2014 02:29:04
Vakantie & Reizen

Editie enigma

Ik ben helaas ook op 1 september gebeld en normaal wimpel ik die telefoontjes altijd direct af, maar door mijn depressie lukte en de agressieve aanhoudende manier van de vrouw aan de andere kant van de lijn, lukte me dat toen niet.
en inderdaad, ik ben ook gelokt met een gratis exemplaar
ik ben aan het zoeken geweest op internet en heb de volgende linken gevonden:

https://www.consuwijzer.nl/thema/wet-oneerlijke-handelspraktijken

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/mededinging/vraag-en-antwoord/wat-doet-de-overheid-tegen-oneerlijke-handelspraktijken.html

http://wetten.overheid.nl/bwbr0005289/boek6/titel3/afdeling3a/geldigheidsdatum_15-12-


hierin staat onder andere, dat een agressieve aanhoudende vorm van verkoop niet mag en dus niet rechtsgeldig is. dit ook naar editie enigma gemaild, maar daar hebben ze geen boodschap aan. mijn laatste poging die ik gedaan heb om te proberen ze tot inzicht te doen komen, dat zij fout bezig zijn, is dat ik een link op heb gestuurd, waarin duidelijk staat, dat na 13 juni 2014 er een schriftelijke bevestiging nodig is. verwacht maandag een mail terug. al denk ik dat ze nog niet op zullen geven. begin beetje de zenuwen te krijgen van dit bedrijf en kan een incassobureau er niet bij gebruiken, maar heb überhaupt het geld niet eens om hun te betalen. dus vrees dat er niets anders op zit, dan voet bij stuk houden. zij hebben geen recht op uw en mijn geld.

hier de link aangaande de schriftelijke bevestiging, ff doorscrollen naar telefonische verkoop.

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bescherming-van-consumenten/consument-en-recht

https://www.consuwijzer.nl/thema/consument-is-kampioen