Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 15-12-2014 11:39:42
Computers & Telefonie

Laptop door doane

[quote=crewmember schreef op maandag 15 dec 2014, 10:29]
dit is echt volkomen onnodig. niemand scant de inhoud van je laptop bij het vliegveld of waar dan ook, en niemand boeit het ook wat voor illegale muziek enzo je er op hebt staan. ookal plak je er een sticker illegale muziek! op. niemand kijkt er naar om.
ook al zou het ze boeien, dan mogen en kunnen ze het niet checken.
ze hebben wel betere dingen te doen bij de beveiliging, die checks duren al lang genoeg.

verder is in het buiteland dingen met wifi vanuit de cloud binnenhalen ook niet echt handig. je hebt niet overal vlotte wifi.
ik weet niet naar welk " buitenland" de ts gaat crewmember.
ik neem aan dat de regeltjes in de diverse "buitenlanden" niet allemaal even soepel zullen zijn, en wat er allemaal gecontroleerd wordt.
stel dat ts een trip naar noord-korea zou maken.
nu ben ik totaal niet bekend met het reilen en zeilen daar, maar ik zou mij zelf wel twee keer bedenken eer ik " foute content" op mijn laptop zou hebben.
nu is "foute content" erg relatief, tot voor kort mocht men gedownloade muziek voor eigen gebruik gewoon in bezit hebben, in nederland tenminste, maar hoe is het elders.
en om dat risico te vermijden, en ik niet weet waar ts heen gaat, vind ik de tip om iets zolang in een cloud te plaatsen de beste optie.

voor wat betreft wel of geen vlotte wifi, ik neem aan dat jij in alle "buitenlanden" bent geweest en je overal een goed oordeel hebt kunnen vormen?
niet dus...