Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-12-2014 13:50:38
Geldzaken & Recht

Bol.com maakt fout en ik moet betalen

Jimmysmith schreef op maandag 15 dec 2014, 13:26: poos terug ook een issue met bol.com gehad; een boek besteld, er bleken een flink aantal blanco pagina's in te zitten, misdrukje dus. mocht teruggestuurd worden, maar de verzendkosten waren wel voor eigen rekening, die nooit terug gehad. er werd ook geen vervangend boek gestuurd. slechte service.

vaag. ik had ooit eens een kookboek bij bol besteld (zoals ik zoveel dingen bij bol bestel) en na een week was het boek er nog niet. dus ik bellen. men verzekerde mij dat het boek verstuurd was, maar men zou het gelijk opnieuw versturen....

en ja hoor, die middag werd het boek afgeleverd... en twee dagen nogmaals (dit was dus het extra verstuurde boek). ik weer bellen. men was erg blij dat het boek alsnog was aangekomen en met het tweede kookboek moest ik maar iemand anders blij maken.

goede service dus en dat is de service die ik van bol ken (koop er best wel veel). wat natuurlijk niet wil zeggen dat er geen dingen mis kunnen gaan.