Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 15-12-2014 21:50:47
Huishouden & Energie

Schoorsteen rookasafvoer probleem

Is inderdaad fou5, praten met bestuur en de drie eigenaars om tot een vergelijk te komen lijkt mij het allerbeste,bestuur moet er voor zorgen dat de afvoer in goede staat komt, eigenaars dat de ketels aangesloten worden zoals het hoort en natuurlijk is het het mooiste dat de ene eigenaar akkoord gaat met die 500 euro, maar je kunt niet in zijn knip kijken en weet dus niet of dat genoeg is voor hem om uberhaupt een ketel aan te kunnen sschaffen.

als dat het probleem is bied hem een lening aan via de vvd of kom met de turkse buurman tot overeenstemming om samen de rest neer te tellen dat zijn uiteindelijk de twee veroorzakers van dit probleem, althans hun voorgangers maar wel verantwoordelijk voor de ontstane situatie.

lees ook eens het model reglement ik dacht 1976of79 weet het niet precies uit het hoofdhoofd, eigenlijk moet het bestuur die aan iedere nieuwe bewoner uitreiken bij intreding in de vvd zijn tenslotte de regels waar je je aan moet houden en je hebt het over een behoorlijke investering uiteindelijkuiteindelijk.

ook het huishoudelijk reglement moet er zijn, ook hierin staat wat er eventueel aanvullend toegestaan is maar dit mag nooit in tegenspraak zijn met model reglement.

alle aanbouwen die in strijd zijn gebouwd hiermee kun je allemaal weg laten laten dan wel zelf laten verwijderen zonder dat er een vergoeding tegenover hoeft te staan, een ieder die een appartementsrecht koopt koopt zich tegelijk in in de vvd en moet zich ervan vergewissen wat mag, wat er verbouwd mag zijn en of de staat van het appartement hieraan voldoet!!!

bestuur kan in deze gewoon handelend optreden, overleg is altijd het beste maar als iemand niets wil kan het bestuur zelfs boete opleggen .

succes met dit alles.