Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gast 1 - 17-12-2014 15:20:23
Elektronica & TV

Blu-ray dvd recorder

Ik heb nog gezocht naar een nederlandse handleiding, maar deze was nergens te vinden. ik vraag me dus af of het betreffende apparat wel bedoeld is voor de nederlandse markt. maar daar een reactie uitbleef, heb ik me er verder niet meer in verdiept en ga dat ook niet meer doen.

ik kan het zo navragen bij panasonic, omdat ik daar doorgaans een vast persoon spreek, maar ik had gevraagd of de vraagsteller een type in gedachten had en zie pas een reactie nadat sjoppie en edrick3 hier wat hebben geplaatst. mijn eerste plaatsingen zijn gewoon genegeerd, dus werden die kennelijk niet gewaardeerd.

en m.i. had de vraagsteller er zelf ook wel op kunnen komen om de vraag voor te leggen bij panasonic en gezien dat als topantwoord is bekroond, waar ik trouwens toch al niets van snap, is het duidelijkk dat in ieder geval ik, of nieuwkomers hier niet worden gewaardeerd.

gr. willem.