Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterwolters - 17-12-2014 08:52:35
Auto & Vervoer

Koffieautomaat siemens

[quote=polleke2014 schreef op dinsdag 16 dec 2014, 23:25]bedankt voor de reacties. waardeloze actie inderdaad. meer betalen om vervolgens je geld weer terug zien te krijgen.. de logica ontbreekt hier mijns inziens...

zo onlogisch is het niet. een retailer heeft een procentuele marge over alles wat wordt verkocht. wordt de verkoopprijs lager, dan daalt de marge. door een cashback actie verandert er voor de retailer niets. die houdt gewoon z'n marge terwijl de klant wel een voordeeltje heeft. op kosten van de importeur.

het voordeel voor de importeur of fabrikant is dat ze veel makkelijker kortingsacties kunnen doen zonder met alle retailers te gaan onderhandelen.