Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jordiveen - 17-12-2014 14:27:36
Geldzaken & Recht

Marktplaats blokkeert mijn account zonder hiervoor een reden te geven.

Ik woon in een studentenhuis, daar wonen meerdere studenten die van dezelfde verbinding gebruik maken.

daarnaast heb vroeger wel eens op mijn werk ingelogd op www.marktplaats.nl (werkte in een hotel, achteraf was het denk ik niet zo slim om op die verbindingen in te loggen op marktplaats).

ik heb geen verstand van computers en dergelijke, hoe het werkt met ip adressen en de foefjes die je er mee kan uithalen is mij een raadsel maar dat lijkt me ook niet de manier. wel heb ik een tijd geleden geprobeerd om met andere e-mailadressen (bijvoorbeeld gmail) een account te maken, dit lukt maar na een aantal dagen wordt ook dat account geblokkeerd (met dezelfde vage reden) en als ik het goed begrepen heb wordt dan ook je naam zwart gemaakt door marktplaats.nl middels e-mails naar mensen die geintresseerd zijn in jou advertenties.

ik wil graag weten waarom mijn account geblokkeerd is, wat ik fout gedaan heb? want ik kan me niet voorstellen dat ik überhaupt iets fout gedaan heb. althans, ik heb bij mijn weten nooit iemand slecht behandeld, opgelicht, of wat dan ook. ik heb dan ook nooit klachten gehad.

langzamerhand begin ik het idee te krijgen dat ik op deze vragen nooit een antwoord zal krijgen omdat marktplaats.nl zich beroept op de privacy wetgeving beroept en klaarblijkelijk niet de intentie heeft om mijn account weer te activeren.