Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marion99 - 22-12-2014 11:33:51
Voeding & Gezondheid

Synofit

Goedemiddag,

 

wat een mooi verhaal. bedankt!

mogen we dat online op die pagina plaatsen (www.bewegenzonderpijn.com/ervaringen/)?

en dan graag met naam of liever anoniem?

we zullen wel de merknaam en het verkoopkanaal moeten afschermen, omdat dit wettelijk niet gecommuniceerd mag worden.

 

misschien is het goed als u bijvoorbeeld ook hier een reactie wilt plaatsen: http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/synofit/.

omdat daar bepaalde mensen denken dat het middel, waar u over spreekt, helemaal niet werkt (bij sommigen, ongeveer 30% van de mensen met artrose, werkt het inderdaad niet; maar dat betekent niet dat het hele middel nep is of zo). een bericht van een ‘echte’ tevreden gebruikster zoals u, zou daar dus wel zinvol zijn.

 

 

met vriendelijke groet,

 

'bewegen zonder pijn' |[edit redactie] |www.bewegenzonderpijn.com

 

 

van: [edit redactie]
verzonden: dinsdag 16 december 2014 21:23
aan: [edit redactie]
onderwerp: offline message from marion: ik ben 51 jaar en heb veel artrose o. a. in mijn...

 

offline message from marion

offline message left on 16 dec 2014, 08:23 pm (gmt+0)


ik ben 51 jaar en heb veel artrose o. a. in mijn nek/hals, onderrug , heup, 2 vingers, knieën, pols. sinds 18 september gebruik ik synofit. de gewenningsperiode was voor mij 40 dagen.gedurende die periode nam ik 2x daags 5 ml. daarna begon ik aan mijn onderhoudsdosis van 5 ml per dag, minimaal een half uur voor het ontbijt. m. a. g. geen ochtendstijfheid meer, geen chronische pijn overdag en 's nachts. geen gebruik van ontstekingsremmers en-of pijnstillers. bewegen gaat soepeler, vooral fietsen en lopen.( hardlopen gaat allang niet meer, helaas ). ik heb heel mijn leven altijd gesport en doe aan fitness, want dat zie ik als een workout: mijn gewrichten door te smeren en dus soepel te houden. verder is buiten bewegen hélemaal mijn ding: lopen en fietsen. ik moet wel altijd opletten dat ik mijn gewrichten niet overbelast, want door de artrose ben ik èrg blessure-gevoelig! ik let ook goed op mijn voeding: ik gebruik zo min mogelijk verzurende voedingsmiddelen, want die veroorzaken meer pijn. ik ben dus èrg tevreden over synofit, het is niet goedkoop, ik bestel het via internet en betaal 81 euro voor 400ml. (voor ongeveer 45 dagen ). en ik heb geen structurele bezoeken meer bij de fysiotherapeut ( smeersels, medicatie, en andere voedingssuplementen) er zijn dus dingen waar je geen geld meer aan uit geeft, waardoor het kostenplaatje redelijk in balans blijft. het is volgens mij ècht de moeite waard om synofit te proberen. succes en sterkte, m. v. g. marion

 

name

marion

email

[edit redactie]

phone



location

, netherlands

url

http://www.bewegenzonderpijn.com/ervaringen/

department



are you using zopim live chat yet? sign up free today