Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 18-12-2014 17:40:10
Huishouden & Energie

Arekening stookkosten

@nala1
u zegt dat de wbv volgens de wet een jaar de tijd heeft om af te rekenen en wat u zegt klopt inderdaad,dat hoorde ik van de woonbond en doordat ze een jaar de tijd hebben zal er ook geen tegemoetkoming in zitten ,wat de bewonerscommissie had gevraagd.dus ook wat dat betreft heeft de wbv zich via de wet heel goed ingedekt.
en dat er enige vertraging is opgetreden inzake de warmte wet(01-01-2014) snap ik ook volkomen,want de ista heeft dus op 2keer de meters moeten uitlezen,op 01-01-2014 en op 31-05-2014 (wat ze sinds de op afstand uitleesbare meters op 31-05 doen.
maar het gaat er om dat de woonstede eerst met de afrekening van de service kosten vertraging had en nu weer met de afrekening van de stookkosten onder het mom van de installatie van een ander computersysteem en later werd gezegd dat het kwam door de ingevoerde warmtewet toen werd er gezegd dat we door de vertraging de eindafrekening niet in oktober maar in november zouden ontvangen en het is nu half december en nog steeds geen afrekening dus ook m,n geld nog niet terug.