Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 18-12-2014 19:15:49
Auto & Vervoer

Waterpomp/riem coulance?

[quote=digioma schreef op donderdag 18 dec 2014, 16:14]tja, vorige week begaf onze benzinepomp het opeens, natuurlijk 1,5 maand na de garantie.
de prijs, inclusief arbeidsloon en btw was 700 euro. uit coulance is door de garage waar de auto altijd in onderhoud is 600 euro berekend; nog een doodklap zo eind december. gaat van het vakantiespaarpotje voor volgend jaar af.
maar... eergisteren stokte de pomp van de wasmachine ook. de is van 2002; werd er even niet goed van. gekocht bij de kleine plaatselijke witgoedleverancier (eenmanszaak) waar we al dat soort zaken kopen (strijkbout etc.). gebeld, gegevens doorgegeven en hij komt de dag erna kijken met een monteur (ja, dat bestaat nog) zijn een half uurtje bezig en de machine doet 't weer. vraag ik de rekening en dan hoor ik: "ach, kleine moeite voor een aardige vaste klant. ga nou maar lekker wassen en fijne dagen."
geen voorrijkosten, geen arbeidsloon en geen materiaalkosten. service dus en ik had hen niet eens iets verteld over de autopech. maak je hele dag goed!

dan boft u met de garage waar u komt.