Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 19-12-2014 09:05:05
Garantie & Verzekeringen

Eigen bijdrage zorgverzekering

Nou zo duidelijk was uw vraag dus niet. u noemde het een eigen bijdrage, terwijl het daar niet over ging. u haalde zelf aan dat u chronisch ziek bent, en de meeste mensen die dat zijn, komen wel aan hun eigen risico.

als er voor iets toestemming gegeven moet worden door een zorgverzekerasr, vergt dat tijd. maar u hebt die toestemming nu en het jaar duurt nog 14 dagen, dus normaal gesproken nog tijd zat.

u hoeft zeker niet uw hele medische dossier hier neer te zetten, maar dit forum is anoniem, dus wat doet het er toe als u bijvoorbeeld schrijft dat u speciale schoenen of iets dergelijks nodig hebt, want een behandeling zal het niet zijn, want u weet al dat het € 150,00 gaat kosten.

en als u dan weet dat u volgend jaar uw eigen risico niet gaat halen, kunt u overwegen dat eigen risico te verhogen. door de lagere premie hebt u dan die € 150 er al uit.

vragen kunnen niet gesloten worden.