Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 19-12-2014 18:15:25
Voeding & Gezondheid

Goed wok geschikt voor inductie koken gezocht

@olijfje3
ga eens naar de toko,daar heb ik ook een wokpan (geen wok pannetje) maar een normale maat voor zo,n 15 eurie en die wokt als een tierelier.die pannen zijn van het zogenoemde carbonstaal gemaakt en kunnen enorm veel hitte hebben,en die wokpannen van carbonstaal worden ook gebruikt bij de wokrestaurants.u moet voor het gebruik de pan wel eerst even goed verhitten totdat hij begint te roken en dan met wat olie de boel een beetje afblussen dat geeft wel enige stank en rook walmen maar dan istie klaar voor gebruik,het enigste nadeel is dat je de wok wel regelmatig moet gebruiken en na gebruik en afgekoeld te zijn in moet smeren met wat olie want doe je dat niet dan krijg je roest vorming.in de wokrestaurants is dat geen probleem want die pannen worden veel gebruikt,dus nogmaals als je regelmatig wokt gewoon voor weinig een wokpan kopen van carbon staal.