Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 20-12-2014 10:42:23
Garantie & Verzekeringen

Te weinig wajong-uitkering ontvangen

Dag chamelvl,

je had je vraag beter zelf als nieuw onderwerp kunnen posten dan, zoals nu, je vraag aan de vraag van iemand anders te hangen.
deze rubriek dient ook als naslagwerk voor mensen die met eenzelfde probleem komen te zitten.
het probleem waar je het nu bij aanhangt is nota bene al meer dan 4,5 jaar oud! bovendien is een nieuw probleem geen antwoord op het probleem van iemand anders waar je het onder hangt en is de situatie haast nooit één op één hetzelfde, waardoor jouw vraag niet afzonderlijk in het naslagwerk te vinden is.

beter is zélf je probleem als niéuw probleem te posten. kopiëer jouw tekst met [ctrl c] en plak deze in je nieuw aangemaakte post met [ctrl v]. ga daarna ook even door je eigen tekst en plaats leestekens en hoofdletters waar dat gebruikelijk is. dat leest gemakkelijker en zal er ook meer en beter op gereageerd worden.

wat jouw probleem betreft:
ja, daar kan hier niemand meer van rondkomen, laat staan met vrouw en kind, wanneer die zelf geen inkomen hebben.

ik adviseer je in ieder geval een bezoek te brengen aan het uwv en hen de situatie persoonlijk uit te leggen. neem alle papieren die betrekking hebben op jullie gezinsinkomen mee!
ook zou je met dat hele zwikje naar de afdeling welzijn van je gemeente kunnen gaan en om een tijdelijke oplossing vragen.
houd er wél rekening mee dat je het geld van een tijdelijke oplossing terug moet betalen wanneer de nabetaling van het uwv plaatsvindt!


h.