Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 20-12-2014 22:35:08
Geldzaken & Recht

Gemakkelijke belbus

Wat een arrogante, onbetrouwbaar clubje is https://www.enexis.nl/consument/home]strongienexis/i[/b">.

en dan dat toneelstukje opvoeren voor de camera en er (zogenaamd) 'spijt' van hebben. ja, nu de camera voor hun neus staat.

ik vermoed dat als kassa zich er niet mee bemoeit had, dit arrogante clubje (vooral die cor b.,) gewoon verder gegaan was. en hoeveel zijn er ook nog de klos?

en dan ook nog zo'n 'slimme' meter aanschaffen?
mocht u toch zo'n apparaat willen hebben, pas op voor de monteurs die dit apparatuur aansluiten. houdt hem/haar in de gaten. voordat de oude meter verwijderd wordt, van alle kanten foto's van dichtbij maken. ook als de meter verwijderd is foto's maken.
vooral (!) als enexis er mee te maken heeft. dat clubje heeft nu bewezen dat zij de lak heeft aan de klanten.

en waarom geen genoegdoening, naast die zogenaamde verontschuldigingen en een bosje bloemen van 10 euro, die ook nog eens aftrekbaar is van de belasting?
zelfs kassa vind dit maar niks, gezien de uitspraak: "nou, en hier moet hij het dan maar mee doen...."

schande van enexis!