Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
channel1 - 21-12-2014 17:18:46
Huishouden & Energie

Boete vanwege pauw

Of het nu om ouders van kinderen of om bezitters van honden, katten, paarden of pauwen gaat, bij aangerichte schade zijn de ouders en/of eigenaren (meestal) niet van plan om die te betalen.
ik heb eens gezien, dat een groepje van 4 pauwen met hun lieve snaveltjes het portier van een splinter nieuwe auto (nee, niet van mij) stonden te bewerken omdat ze door de weerspiegeling zichzelf zagen. de uitkomst was dat het portier was veranderd in een poffertjes pan.

als de pauwen geen schade aangericht hebben, of als het hier niet om een herhaalde waarschuwing i.v.m. eerdere door de pauwen veroorzaakte overlast gaat vind ik een boete wat overdreven, maar bezitters van dieren mogen m.i. best wat beter op hun eigendom letten.