Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 22-12-2014 11:03:07
Auto & Vervoer

Auto huren via rentalcars.com

Hallo crimiesa,

uit de algemene voorwaarden:
rijgebieden
er kunnen beperkingen van toepassing zijn wanneer u land/staatsgrenzen wilt oversteken. daarom moet u ons ten tijde van uw boeking op de hoogte stellen indien u, de huurder, met een huurauto naar een ander land of andere staat wilt rijden. er kan extra documentatie nodig zijn en het kan voorkomen dat u lokale toeslagen moet betalen om naar bepaalde landen te reizen. daarnaast kunnen er ook beperkingen van toepassing zijn in australiƫ en afgelegen gebieden. dit kunt u navragen bij ons reserveringscentrum.

.....bij het boeken via hun website via een mobiele telefoon ga je akkoord met de voorwaarden, maar dat is moeilijk te lezen. ik besef me dat dat geen excuus is. .....
inderdaad, en dus ....

met vr.gr.