Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 22-12-2014 18:16:18
Auto & Vervoer

Oldtaimer

De reden waarom deze regeling is ingevoerd is algemeen bekend.
ik was in eerste instantie ook niet echt blij met deze maatregel, maar gelet de milieuproblematiek heb ik er nu geen moeite meer mee, zeker omdat de regeling alleen op benzine auto's van toepassing is. ik betaal graag die € 120,00 en ben blij niet het volle pond te moeten betalen zoals nu wel geldt voor diesels en lpg.
mijn mbg-b 1962 staat nu, vanaf begin november tot zeker half mei volgend jaar, droog en schoon onder z'n dekentje ;-)) de winterperiode uit in de garage.

wat uw vraag betreft "gaan we er wat aan doen ??", ik zou niet weten wat of hoe, het is een democratisch genomen besluit en er zijn wel zwaarwegender zaken op deze wereld waarover ik me druk zou kunnen maken.