Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebelmama
rebelmama - 23-12-2014 02:08:58
Geldzaken & Recht

Aantonen geen inkomsten voor huurwoning

Ik heb zelf studierichting p en o volbracht op mbo niveau en stage gelopen / werkzaam geweest als intercedente op een uzb. als daar of via uwv iets was waarmee ik op schrift kan krijgen dat ik niet meer in dienstverband ben, dan had ik nu niet ten einde raad bij kassa van de vara mijn vraag gesteld. dan was dat al opgelost. ik heb arbeidsrecht gehad en door de veranderingen qua concept om meer amerikaans te werk te gaan.... de arbeidsmarkt nauwlettend in de gaten gehouden. ik heb inmiddels mijn moed opgegeven om te verhuizen.

vroeger... iets met poep met een lange oe.... had je als gezin met kinderen voorrang bij bepaalde woningen. lang verhaal kon niet zwanger worden, krijg last van dikke enkels.... al 2x zwangerschapstest gedaan die negatief was.... toch was ik 25,5 week zwanger van een tweeling zonder ivf gewoon natuurlijk..... tweeling indd die 9 weken na ontdekking dacht he hallo wereld. na obtdekking ben ik als vrachtwagen chauffeuse die veel nachtdiensten werktte gestopt en gericht op moeder worden. niet van de schrik bekomen. .... geen tijd voor... til me een hernia om op een afspraak te komen op een cb of ziekenhuis voor co.

ik zou maar wat graag een geitenwollen ambtenaar voorstellen een dag met mij mee te laten lopen....ik ga nog 1 poging doen bij de sociale wijkmeester en anders gemeentelijke ombudsman. het is te triest voor woorden dat men zo blind kijkt nasr een niet werkend apparaat.

tevens mag ik er aan toevoegen dat door een fout bij de belastingdienst iedereen zijn gegevens een maand later mag insturen. mijn gegevens zijn in het ergste geval eind feb opvraagbaar. ik laat het maar hierbij want deze druk die het met zich mee brengt. ..is niet goed voor iemands hart