Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 23-12-2014 11:44:03
Auto & Vervoer

Oldtaimer

[quote=holstein schreef op maandag 22 dec 2014, 19:38]ik vind het helemaal geen vreemde regeling, want ik ken mensen die rijden het hele jaar rijden in een vervuilende amerikaanse bak op gas zonder wegenbelasting, terwijl ik de auto amper gebruik en de volle mep moet betalen.
.

die "vervuilende amerikaanse bak op gas" waar u het over heeft is minstens zo schoon als al die zgn. milieuvriendelijk auto's waarvan de fabrikanten met de aller trucjes op de testbank kunnen aantonen dat ze aan de milieueisen voldoen, maar dat in de dagelijkse praktijk niet waar maken.
lpg is één van de schoonste autobrandstoffen die er is.
maar omdat dit soort voertuigen op lpg meestal veel kilometers maken zijn ze, naar mijn mening geheel terecht, van de oldtimer regeling uitgesloten.
deze oldtimer rijdt met z'n oldtimertje op benzine hoogstens 1500 km per jaar en ben blij dat ik er, voor de 5 mnd. dat ik er incidenteel mee rij, niet een héél jaar wegenbelasting hoeft te betalen.
niet liefhebbers zullen het uiteraard met mij oneens zijn, maar zolang als het kan blijf ik er van genieten.