Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-12-2014 16:48:10
Geldzaken & Recht

Bol.com maakt fout en ik moet betalen

Tijger1 schreef op dinsdag 16 dec 2014, 10:33: en nee, ik ga niet voor € 3,00 ruzie maken, maar ik zorg wel dat ik mijn recht krijg. ik heb het zeker niet aan mijn hart.

u bent wel een heel soepel mens, schadevergoeding deels voor uw rekening nemen, terwijl u niet aansprakelijk bent, geld bij een bedrijf laten zitten waar ze geen recht op hebben, of hier en daar een ten onrechte een paar tientjes laten.

dus u vindt iemand gefrustreerd als die persoon voor zijn recht opkomt? wonderlijke gedachtengang.

nee hoor. zo soepel ben ik niet en als ik mijn recht moet halen ga ik daarvoor. doet een ander dat dan geef ik zo iemand ook groot gelijk.
vaker (understatement) voor mijn recht op moeten komen (bij veel kostbaardere zaken) en vandaar put ik uit de ervaring dat dat soort gedonder veel energie vergt.
dus niet voor €3 of een paar tientjes terwijl vooraf de winkans als klein ingeschat kan worden en het je een hoop energie gaat kosten. kwestie van kosten/baten analyse.
soms is "je kleine verlies pakken" een prima advies.