Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 23-12-2014 17:32:42
Computers & Telefonie

Bewaren van bankafschriten via pc

@kareuter
“ik vertrouw mijn spaarrekeningen niet als ze aan de 2 draadjes van het internet hangen. de bank heeft wel geprobeerd mij er mee op te zadelen maar ik heb dat geweigerd” vuist op tafel, want u hebt spaarrekeningen!

wat mogen we blij zijn dat u uw bancaire zaakjes zo naar eigen tevredenheid hebt geregeld. gelukkig maar dat de rest van nederland gewoon op de nieuwe manier bankiert. gewoon digitaal waar helemaal niks mis mee is.

gelukkig handelt niet iedereen hetzelfde als u om nog steeds in papier te denken. zeker nog de betaalopdrachten per postduif verzenden. de dagafschriften per postduif ontvangen, die vervolgens in de prullenbak belanden. blijft u maar lekker denken dat daar niet mee gefraudeerd kan worden.

en als ik de bank af en toe eens nodig heb rijd ik er even naar toe.

jawel, want de bankmedewerker heeft natuurlijk 138 ordners met papier en informatie in zijn hoofd zitten om u dat in 5 minuten verbaal uit te leggen. nee, op internet kan je niet lekker rustig kijken. en met de zoekfunctie gewoon in seconden vinden wat je zoekt. nee, de balie is me heilig.

en als 17 miljoen mensen een vraag hebben rijden we met z’n alle gewoon even naar de bank. wel een parkeerkaartje kopen met 17 miljoen klanten.