Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
richardrsb - 25-12-2014 12:41:28
Huishouden & Energie

Nuon kan geen facturen per email leveren

[quote=diumenge schreef op donderdag 25 dec 2014, 11:47]misschien is http://www.nuon.nl/mkb/klantenservice/post-online/">post online toch de oplossing.

melding bij nieuwe post in mijn nuon
u ontvangt een e-mail zodra een brief of factuur voor u klaar staat in mijn nuon. u hoeft dus nooit meer te checken of u nieuwe post in mijn nuon heeft ontvangen

facturen snel en eenvoudig betalen
betaalt u met acceptgiro? als u voor post online kiest, ontvangt u geen acceptgiro's meer. u krijgt dan een e-mail als uw factuur klaar staat in mijn nuon. deze kunt u direct betalen in mijn nuon met ideal. u betaalt dan nog wel € 1,50 administratiekosten die voor een acceptgiro worden gerekend. vanaf 1-1-2015 betaalt u geen € 1,50 meer.

het "overzichtje" wat ze daar presenteren, is niet meer dan een kladje, die zeker geen factuur genoemd mag worden.
er staat namelijk geen naam, btw, datum, factuurnummer, etc op. dit is dus geen factuur, en onbruikbaar voor de boekhouding.