Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-12-2014 23:52:08
Huishouden & Energie

Aanbetaling

De aanbetaling had bij de verkoop moeten worden aangegeven, dat kan niet achteraf ineens naar boven komen. dus als u dit niet met de verkoper heeft afgesproken toen u de overeenkomst aanging, dan hoeft u niets voor levering te betalen.

als de koop nog gesloten moet worden, dan kan en mag de verkoper weigeren u het product te verkopen als u niet met een aanbetaling akkoord gaat.

u geeft te weinig informatie om te weten wat hier precies gaande is. u heeft het over ontbinden van de koopovereenkomst, dat duidt erop dat er al een overeenkomst is. maar helemaal zeker ben ik daar niet van.

persoonlijk betaal ik zo weinig mogelijk aan, behalve de kans op faillissement, heb je ook veel meer druk op de zaak wat betreft levertijd, uitstel bij meubels komt vaak genoeg voor en mocht het product met een defect worden thuisbezorgd, stuur je de bezorgers ook met veel meer gemak terug als je niets tot zeer weinig hebt aanbetaald.

(die pannenkoek van mahadma smaakt mij weer helemaal niet)