Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 30-12-2014 12:01:43
Huishouden & Energie

Aanbetaling

@mahadma.
bij een koopovereenkomst heeft de een de plicht om te leveren, de andere de plicht om te betalen. degene die levert heeft recht op betaling, degene die betaalt recht op levering.
that's the deal!

zolang ik niets in huis heb, voel ik me niet veilig of het wordt geleverd, wanneer het wordt geleverd en of het product in goede staat wordt geleverd. daarom voor mij minimale aanbetaling.
niet voor niets betaal ik bijna altijd achteraf bij koop op afstand. ik ben gewoon een slimme consument. maar nergens iets op afbetaling of schulden. wat dat betreft ben ik de ideale consument voor een verkoper.

die wetsartikelen zijn er niets voor niets, zodra die wegvallen, ben je overgeleverd aan de 'goede wil' van een verkoper.

kijk, jij doet het op jouw manier, ik doe het op de mijne. de mijne bevalt me prima.
als jij een aanbetaling wilt doen, dan zal ik de laatste zijn om je tegen te houden.

ik heb helemaal niet gemerkt dat door de wetsartikelen er minder service wordt gegeven, integendeel, die wordt er nmm juist beter door.