Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 30-12-2014 19:07:24
Auto & Vervoer

Nieuwe distributieriem geknapt

@proxi
het kapot gaan van een riem die nog maar kort geleden is vervangen kan allerlei oorzaken hebben u zegt dat ze ook de waterpomp hebben vervangen,maar belangrijker is of ze ook bijvoorbeeld de spanrol en het lager hebben vernieuwd(wat doorgaans gebruikelijk is) is dat niet gebeurd dan zou dat weleens de oorzaak van het knappen kunnen zijn,heb dat grapje zelf ook een keer aan de hand gehad met m,n toenmalige auto (volvo 440) daar was ook de riem vervangen maar niet de spanrol en niet het lager en na ongeveer 20.000km knapte de riem ik had het geluk dat ik geen motor schade had maar achteraf bleek dat het knappen van de riem was veroorzaakt door het niet vervangen van het lager.
dus zou als ik jouw was zou ik de reperateur vragen of ze alleen maar de riem hebben vervangen en de rest niet,hebben ze alleen de riem vervangen dan valt de reperateur volgens mij wel degelijk wat te verwijten.