Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

so
souni2009 - 31-12-2014 15:35:36
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

Beste marcow,
uit je antwoord blijkt inderdaad dat je werkzaam bent in de finacieele sector.
er kan absoluut niet met gegevens uit 2015 gewerkt worden, daar er nog gegevens uit 2015 beschikbaar kunnen zijn.
als je gelijk hebt dat er een rekening is en geen polis, dan is gfh giro niet eerlijk in zijn voorwaarde, daar in de toegestuurde voorwaarde letterlijk staat: jaarlijks 1.25% van verzekerde polis waarde. als het 1.25% van de premie inleg in rekening gebracht worden dan wordt beleggen wel heel erg goedkoop.
verder is 3% van de oorspronkelijke polis waarde de kosten nodig om over te "mogen" stappen. verder is er niet gesproken over nog 1 euro 70 per maand als beheerkosten (weer geen duidelijke info). daarnaast 295 euro in rekening gebracht indien we tot zaken zouden komen (geheel terechte kosten). de totale kosten om over te stappen zouden de premie van het 1e en 2e jaar geheel op souperen.

verder werd door de adviseur duidelijk gezegd dat de vrijwaringen waren om latere juridische stappen, zoals nu gebeurd, te voorkomen in de toekomst. terwijl gfh giro nergens voor verantwoordelijk zou zijn.

mensen die kunnen werken met 15% rendement worden slapend rijk. het is in het verleden vaak genoeg gebleken dat bij voorspiegeling van zeer hoge rendementen er een adder onder het gras zat (zaken niet geheel vergelijkbaar maar toch). vandaar misschien de term woekerpolis.

mijn advies blijft aan iedereen (geheel kosteloos, gratis en voor niets) en is, denk goed na voor je je polis "ontwoekerd" en ga niet over 1 of 2 nachten ijs.