Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kanaloa01 - 02-01-2015 09:12:41
Voeding & Gezondheid

Basisverzekering en hyperbare zuurstoftherapie

Elze30, antonius hypercare te sneek heeft me zowel wat betreft de behandeling als de financiële afhandeling uitstekend geholpen.
een betere voorlichting door antonius hypercare naar potentiële patiënten toe zou problemen hebben kunnen voorkomen maar in iedere organisatie gaat wel eens iets verkeerd, dus ook bij antonius en dat is ze niet kwalijk te nemen. het probleem ligt bij verzekeraars die niet duidelijk waren en nog steeds niet zijn, over de eigen bijdrage in een behandeling bij een niet gecontracteerde zorgverlener. lees de polis er maar op na, er staat nog steeds: "bij een niet gecontracteerde zorgverlener wordt tot maximaal 75/80% vergoed".
dus 10% is ook mogelijk. navraag bij mijn (ex)verzekeringsmaatschappij geeft geen duidelijkheid, ze weigeren mij en mijn advocaat uitleg te geven over het hoeveel en waarom een heel beperkte vergoeding toegekend wordt. als de vrije artsenkeuze nog meer beperkt wordt zal het alleen nog maar (veel)slechter worden.