Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-01-2015 11:40:31
Auto & Vervoer

Is "kieskeurig.nl" nog wel betrouwbaar

Diquydiq schreef op zondag 4 jan 2015, 10:23: @gompy2, "maar goed, hier onder de link, wijs me maar even waar kieskeurig beweerd dat 4g niet ondersteund wordt." filter resultaten op 'archos' en op datanetwerk '4g': nul 'archos'!
als je op die manier gaat filteren staat het niet "specifiek" aangegeven, dat klopt.
maar als je verder zoekt bij andere merken of types ontdek je dat het wel vaker voorkomt.
dan denk ik dat die specifieke gegevens niet aangeleverd zijn geworden door de fabrikant, anders wordt het echt wel verwerkt, waarom zou dat niet zo zijn?

echter, bij een type-naam waarin 4g verwerkt is moet het voor de meest simpele toch duidelijk zijn dat dit apparaat voor het 4g netwerk bedoeld is?

en anders klik je even op de linken van 1 van de shops die daar ook aangegeven zijn bij kieskeurig, dan kun je daar de uitgebreidere specificatie's lezen bijvoorbeeld:

klik-> http://tinyurl.com/q8qq6rf">coolblue
of
klik-> http://tinyurl.com/kwgr88n">4launch
of
klik-> http://tinyurl.com/lrjxcov">otto

ik begrijp je bedoeling niet zo goed met je bewering over misleiding en meer van die kreten.