Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 05-01-2015 17:26:29
Computers & Telefonie

Kan ik windows 7 laten zetten op mijn laptop

Om de startknop te kunnen gebruiken moet je classic grondig uninstallen en dus ook via msconfig >service de opstart van classic shell uitschakelen.daarna kun je eventueel via regedit ook nog de registersleultels van classic shell verwijderen.als je dit goed gedaan hebt start je pc zo goed als op w7 .=frits schreef op maandag 5 jan 2015, 16:24: ik heb 8.1 uitgeprobeerd met een een dualboot systeem, ook classic shell erbij, mijn conclusie is, nog waardelozer als destijds die flop van vista, en beslist niet sneller dan windows 7, kan ook niet want de "footprint" is beduidend groter, en de volgende versie windows 10, is gewoon een mix van & en 8.1.

conclusie mijn voorkeur is windows 7.

alleen als je een laptop koopt wordt je gedwongen om 8 / 8.1 te nemen er is geen mogelijkheid meer, dit is alleen bij een zelf samen gestelde desktop,