Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronnysan - 05-01-2015 18:06:44
Huishouden & Energie

Stambomen achter gehouden door verkoopster.

[quote=getty schreef op maandag 5 jan 2015, 16:44]het is natuurlijk nu wel erg laat om nog actie te gaan ondernemen. zeker als u niets op papier heeft staan.

u kunt natuurlijk wel de katten verkopen/weggeven, maar inderdaad zoveel geld wat u er zelf voor hebt betaald gaat u er niet voor krijgen.

ik snap dat ik zeker niet zoveel ga terug krijgen als wat ik ervoor betaald heb. het draait niet om het geld maar om het principe! als ik een auto koop zitten daar ook kentekenpapieren bij zodat ik kan aantonen dat de auto mijn eigendom is! zou mooi zijn als je een auto hebt gekocht en hem daarna niet kan verkopen omdat die nog op naam van vorige verkoper staat. en dat die gaat zeggen na een paar jaar dat als ik de motor niet laat vervangen ik kan fluiten naar mijn kentekenbewijs! als ik een auto huur is het logisch dat ik het kentekenbewijs niet krijg want anders zou ik hem kunnen verkopen. nu gaat het hier wel om huisdieren, maar die heb ik gekocht en niet gehuurd en zonder stamboom staat hij nog steeds op de verkoper zijn naam en niet de mijne.. kan ik gaan aantonen en bewijzen dat ik de katten met cash gekocht heb en al jaren voor ze zorg. zelfs als ze zouden zeggen dat ik ze van hun gestolen zou hebben heb ik toch geen poot om op te staan? de paspoorten en chips zijn wettelijk geen eigendomsbewijs net zoals je rijbewijs geen bewijs is dat de auto waarin u rijd van u is!